Ticari Taksi Park Halindeki Araca Çarptı Açıklaması 1 Yaralı

Şişli’de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir ticari taksi şoförü, park halindeki minibüse çarptı. Meydana gelen kazada taksi şoförü ağır yaralandı. Yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ticari Taksi Park Halindeki Araca Çarptı Açıklaması 1 Yaralı


Kaza, Şişli Piyalepaşa Bulvarı çağlayan istikametinde katı atık tesisleri önünde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, seyir halde olan 34 TDE 26 plakalı ticari taksi, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 34 FE 836 plakalı minibüse çarptı. Meydana gelen kazada taksi şoförü, aracının içinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı şahsı sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan taksi şoförü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya katı atık tesisleri önünde bulunan çöp kamyonlarından dökülen atık sularının neden olduğu önü sürüldü.

Görgü tanığı bir vatandaş araç içerisinde sadece şoför bulunduğunu, ambulansın geç geldiğini ve taksinin çok hızlı olduğunu söyledi.



Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA