Gelibolu'dan Kısa Kısa

Piri Reis Meslek Yüksekokulu öğrencileri gastronomi festivalinde ikinci oldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri 14. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen JP10 - Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması'nda ikinci oldu.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Koordinatörü Öğretim Görevlisi Nihan Veznikli, yaptığı açıklamada, yerli ve yabancı 1200 yarışmacının katıldığı festivalin 11-14 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiğini söyledi.

Öğrencileri İlker Kaya, Murat Başarıcı ve Yeliz Çobanyıldızı'nın ikinci olduğunu dile getiren Veznikli, 'Ekibimizle gurur duyuyorum. Kategorimizde 23 ekip vardı yarışan. Öğrencilerimizin elde ettikleri bu başarı şüphesiz meslek hayatlarında, kariyer planlamalarında bir deneyim olarak yansıyacaktır' dedi.

- CHP İl Başkanı Önder'in ziyareti

CHP İl Başkanı Nejat Önder, Gelibolu'da bazı ziyaretlerde bulundu.

Önder ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Önder, bu dönemde her zamankinden daha çok birbirlerine ihtiyaçları bulunduğunu ifade ederek, 'Ülkenin bu kadar çok sorunu varken enerjimizi dışarıda değil, parti içerisinde harcamamız gerektiğini düşünüyorum' dedi.

Nejat Önder ve beraberindekiler daha sonra ziraat, esnaf ve sanatkarlar ile şoförler ve otomobilciler odalarını ziyaret etti.
Kaynak: AA