Başkent'te İki Kişinin Katili Enişte Çıktı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralandığı olayda, Nesrin Aksoy’u öldürdükten sonra intihar eden kişinin genç kızın teyzesinin kocası olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Etimesgut ilçesi Elvankent Bahçen Konutları B Blok’ta kapıcı dairesinde 5 Şubat günü yaşanan olayda, Serkan Görgün (37), baldızı Nurhayat Aksoy’un evinin önüne geldi. İçeri giren Görgün, elindeki pompalı ile önce evin tavanına ateş açtı. Evin bireylerinin bir araya toplanmasını isteyen Görgün, Cuma namazına giden baba Celal Aksoy (45) ile oğlu Mustafa Aksoy’un (16) gelmesini bekledi. Namazdan önce gelen Mustafa Aksoy, evden gelen sesler üzerine durumu site yönetimine ve babasına bildirdi.

Eve giren Görgün, pompalı tüfek ile ateş açmaya başladı.

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Nesrin Aksoy’u vuran saldırgan Mustafa Aksoy’u da elinden yaraladı. Görgün daha sonra namluyu çenesine dayayarak ateşledi. Görgün, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu sırada genç kızın annesi Nurhayat Aksoy, kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Nurhayat ve Nesrin Aksoy, hastaneye kaldırıldı. Anne ve kızı kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Korkunç olayda kızı ve eşini kaybeden Celil Aksoy, bacanağı Serkan Görgün’e bir ay önce borç para verdiğini söyledi.

Görgün’ün daha sonra 10 bin TL daha istediğini iddia eden Aksoy, Serkan Görgün’ün evine haciz gelince bunalıma girdiğini öne sürdü. Görgün’ün “Enişten para vermedi” diyerek eşini de dövdüğünü iddia eden Aksoy, “Kızımı nişanlandığımı öğrenince, ‘bu işi bozacağım’ diye eşimin telefonuna mesaj attı” dedi.

Kaynak: İHA