Teletech, Peppers & Rogers Grup Ortadoğu Başkanı Ve Yönetici Ortağı Olarak Dr. Al-Jaber'i Atadı

Müşteri deneyimi, bağlılığı ve büyüme çözümlerinin önde gelen global sağlayıcısı TeleTech, Peppers & Rogers Grup Ortadoğu Başkanı ve Yönetici Ortağı olarak Dr. Abdul Malik Al-Jaber’in atandığını duyurdu.

Teletech, Peppers & Rogers Grup Ortadoğu Başkanı Ve Yönetici Ortağı Olarak Dr. Al-Jaber'i Atadı
Müşteri strateji danışmanlığı ve uygulama lideri olarak uzun yıllardır ODKA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde faaliyet gösteren Peppers & Rogers Grup, TeleTech Consulting şirketinin bir parçası olarak Körfez şehirleri, Orta Doğu ve Türkiye’deki müşterilerine telekomünikasyon, perakendecilik, finansal hizmetler ve devlet dikeyleri alanında sonuçlar sunmaya devam ediyor. TeleTech Başkanı ve CEO’su Ken Tuchman, “Giderek daha fazla rekabetçi hale gelen piyasada başarılı olabilmek amacıyla dünya çapındaki markalar, olağanüstü müşteri deneyimi sağlamaya odaklanmıştır. Peppers & Rogers Grup danışmanlık ekibi, müşteri sadakati ve yaşam boyu değerini arttıran stratejilerin tasarlanması ve uygulanması amacıyla her sanayiden uzman liderlerle birlikte çalışmaktadır. Dr. Al-Jaber, global ekibimize yer aldığı için mutluyuz. ODKA bölgesi, tüm stratejilerimiz açısından büyük önem taşıdığı için bu bölgenin büyümesi için çabalıyoruz” dedi.

Dr. Al-Jaber, Peppers & Rogers Grup bünyesine katılmadan önce Middle East Payment Services şirketinde başkan ve CEO pozisyonunda çalışıyordu. Daha önce ise Zain Jordan ve Zain Levant bünyesinde CEO, Zain Grup COO, Patel Grup bünyesinde Başkan Yardımcısı ve CEO olarak görev yapan Al-Jaber, ayrıca Cairo Amman Bank, PADICO, VTEL ve diğer lider şirketlerin yönetim kurulunda da görev almıştı.

Al-Jaber atanmayla alakalı olarak yaptığı açıklamada, “ODKA bölgesi, TeleTech ve Peppers & Rogers Grubun büyümesi açısından heyecan verici büyüme fırsatları sunmaktadır. İtibarlı müşteri portföyü, müşteri deneyimi çözümlerine ilişkin yenilikçi çeşitlilik ve piyasadaki lider markalarla işbirliğimizi içeren güçlü geçmiş performans sayesinde benzersiz bir başarı konumlandırmasına sahibiz. Müşteri deneyiminde mükemmellik ve istisnai ticari sonuçları elde edebilmek amacıyla yeni ve mevcut müşterilerle işbirliği yapmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA