Işıksız kavşak ölüm getirdi

Balıkesir’de Üç pınar kavşağında meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı, 1 kişide hayatını kaybetti.

Işıksız kavşak ölüm getirdi
Balıkesir'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı, 1 kişi de hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre trafik ışığı olmayan Üç Pınar kavşağında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri diğer aracın üzerine çıktı. Kazada 10 yaşındaki Fatma İnce'nin bulunduğu araçta 5 kişi yaralanırken, diğer araçta ise bir kişinin olduğu öğrenildi. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçlardan çıkarılan yaralılar ardından 112 sağlık ekipleri tarafından Balıkesir Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan yaralılardan 10 yaşındaki Fatma İnce yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralarının ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

VATANDAŞLAR YOLU TRAFİĞE KAPADI

Üç pınar kavşağında ışık olmamasından dolayı bir çok kaza yaşandığını söyleyen vatandaşlar yolu trafiğe kapadı. Emniyet yetkilileri ile görüşen mahalle sakinleri trafik ışığı yapılacağına dair söz alınca yolu trafiğe açtılar. Öte yandan sosyal paylaşım sitesinde de kazayı duyan vatandaşlar yorum yaparak caddede ışık olmamasını eleştirdi.

N.G isimli bir internet kullanıcı yaptığı yorumda; 'Gördüm kazayı. Biz oraya trafik ışığı istiyoruz mahallece. Aynı yerde dün akşam da kaza vardı, yetkililerden rica ediyoruz' şeklinde tepki gösterdi.
Kaynak: İHA