Cezaevi Firarisi Yakalandı

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yol kontrolünde şüphe üzerine durdurulan araç sürücüsü M.E.’nin cezaevi firarisi olduğu ve başka suçlardan hakkında arama adli makamlarca kararı bulunduğu ortaya çıktı.

Cezaevi Firarisi Yakalandı
Edinilen bilgiye göre Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Narkotik Köpek Timlerinin desteği ile, alınan duyumların değerlendirilmesi amacıyla, alınan arama kararı doğrultusunda, Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol noktasında yapılan aramalarda bir yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan şüpheli S.A.’nın üst ve eşyalarında yapılan aramada 26 adet uyuşturucu hap ile 59 gr. kubar esrar maddesi ele geçirildi. S.A’nın üzerinde sahte kimlik belgesi kullandığı tespit edildi.

Yol kontrolü esnasında şüphe üzerine durdurulan M.E.’nin aracında yapılan aramada ise 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi. M.E’nin aynı zamanda sahte kimlik kullandığı, cezaevi firarisi olduğu ve başka suçlardan da adli makamlarca arandığı tespit edildi. Yakalanan iki şüpheli şahıs adli makamların talimatı doğrultusunda gözaltına alınırken, sevk edildikleri mahkemece, şüpheli S.A. adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, M.E. tutuklanarak cezaevine konuldu.
Kaynak: İHA