Gaziantep'te Sokağa Bırakılan Bebeğin Ölümü

Bebeğin annesi olduğu belirtilen genç kadın, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Gaziantep'te, sokakta bulunan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan bebeğin annesi olduğu belirlenen genç kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi'nde akşam saatlerinde beze sarılı halde bulunan bebeğin, kaldırıldığı Gaziantep Çocuk Hastanesinde ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

Olay sonrasında Av. Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde bebeği dünyaya getirdiği ve doğumdan sonra sokağa terk ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki M.Ö, hakkında hazırlanan evrakla nöbetçi mahkemeye sevk edildi. M.Ö, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi'nde işten dönen C.Ö, evinin bulunduğu sokakta beze sarılı bebek olduğunu görünce polise haber vermiş, 112 Acil Servis ekiplerince Gaziantep Çocuk Hastanesine kaldırılan ve kız olduğu bildirilen bebek, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Av. Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nez gelen ve yeni doğum yaptığı anlaşılan M.Ö'yü, çelişkili ifadeleri üzerine gözaltına almıştı. M.Ö, evde kimse yokken doğum yapıp bebeği sokağa terk ettiğini itiraf etmişti. M.Ö'nün, bebeği bulan C.Ö'nün kızı olduğu da tespit edilmişti.

Kaynak: AA