FETÖ medyası Rusya'nın sesi!

Zaman, Sözcü ve Cumhuriyet gazeteleri, yayınladıkları haber ve yazılarda "Rusya'nın sesi" gibi yaptı.

FETÖ medyası Rusya'nın sesi!
FETÖ medyası Rusya'nın sesi!
Türkiye sınırındaki Azez'i almak için hamle yapan PYD/YPG terör örgütüne Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vurduğu darbe, Paralel medyayı panikletti. Zaman, Sözcü ve Cumhuriyet gazeteleri, yayınladıkları haber ve yazılarda 'Rusya'nın sesi' gibi yayınlar yaparken, ABD'nin Türkiye'den top atışlarının durdurulmasını istediğini belirten başlıklar da atarak mandacı zihniyetlerini de ortaya koydu.

FETÖ MEDYASI PANİKLEDİ


PKK'nın Suriye kolu PYD'nin daha önce Fırat'ın batısına geçmesine izin vermeyen Türk topçu birlikleri, önceki gün de PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin Azez'de stratejik bir üssü ele geçiren mevzilerini bombalamıştı. Dünya medyasının geniş yer verdiği operasyon, Paralel medyayı ise panikletti. Rus basınından farksız yayınlar yapan Paralel gazetelerden Zaman gazetesi, 'Ankara–Washington hattında PYD'nin terör örgütü olup olmadığı hususunda restleşmeler sürerken Türk ordusu, Suriye içerisindeki PYD hedeflerini top atışlarıyla vurdu' ifadesini kullandı. 'Türk askeri savaşa girerse çıkamaz' başlığını da kullanan gazete, isim vermeden 'bir güvenlik uzmanının görüşleri' diye aktarılan haberde, 'Türkiye'nin Suriye'ye girmesi halinde birden çok tehditle savaşmak zorunda kalacağı' vurgulandı.

YALANLARA SARILDILAR


Cumhuriyet gazetesi ise manşetinde 'TSK, YPG'nin iki gün önce Rusya, ABD ve Suriye'nin desteğiyle ele geçirdiği kritik hava üssünü vurdu', 'Dünya savaşına 13 kilometre var' başlıklarıyla çıktı. Haberde, bir Kürt yetkiliye dayandırıldığı iddia edilen 'O bölgede YPG olmadığı ve sivillerin yaralandığı' yalanlarına da sarıldı.

Sözcü gazetesi ise 'Esad'ı devirmek uğruna Mehmetçiği Suriye'ye atacaklar', 'Suudilerle bataklık ortaklığı' başlıklarını kullandığı manşet haberinde, Paralel Yapı'nın haber ajansı CİHAN'dan alıntılar da yaptı.

Üç gazete de ABD'nin Türkiye'den top atışlarının durdurulmasını istediğini belirten başlıklar atarak mandacı zihniyetini de ortaya koydu.FETÖ medyası Rusya'nın sesi!Türkiye PYD'yi vurdu Ruslar çıldırdı!