Ahmet Özhan Sfsa'da Musikiseverlerle Buluştu

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi (SFSA) ’Şarkılar Seni Söyler’ müzikli söyleşi programı ile Klasik Türk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin önemli isimlerinden Ahmet Özhan’ı musikiseverlerle buluşturdu.

Ahmet Özhan Sfsa'da Musikiseverlerle Buluştu
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen’in yanı sıra Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam ve Serdivan Belediye Başkan’ı Yusuf Alemdar da katıldı.

Yaklaşık 300 kişinin doldurduğu Akademi meydanında, sanatçı Ahmet Özhan, program boyunca birbirinden değerli eserleri seslendirip, icra ettiği her eseri sonrasında şerh ederek misafirlerini bilgilendirdi. Televizyon ekranlarında yayınlanan aynı zamanda Fikir ve Sanat Akademisi’ndeki müzikli söyleşinin de adı olan "Şarkılar Seni Söyler" programından da söz eden Özhan, "Şarkılar aslında tek bir amaca hizmet eder, o da gerçek sevgiliye ulaşmaktır" dedi.

Gerçek ve mecazi aşk arasındaki ilişkiye de vurgu yapan Ahmet Özhan, “Mecazi aşkın yol göstermesi ile gerçek olan ilahi aşka ulaşmak gerekir” ifadelerini kullandı. Sık sık birlik ve beraberliğe dikkat çeken sanatçı, "Bizim bir olmaya, tek olmaya, daha doğrusu tevhide ihtiyacımız var, bunun için de her şeyin arkasında Fail-i Mutlak olan Allah’ın var olduğunu bilmek gerekir" diye konuştu.

Sanatçı program sonunda Akademi meydanını dolduran sevenlerine 2 saat boyunca müzik ziyafeti sunarken, kendisini keyifle dinleyen misafirlerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA