AK Parti Emet İlçe Teşkilatı Ankara'da

AK Parti Emet İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Kütahya milletvekillerini ziyaret etti.

AK Parti Emet İlçe Teşkilatı Ankara'da
Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Ahmet Tan’ı makamında ziyaret eden Emet AK Parti Teşkilatı, vekillere görevlerinde başarı dileklerini iletip çini tabak ve fincan takımı hediye etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi toplantı salonunda, Kütahya Milletvekilleri ile Emet AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyeleri Emet ilçesine yapılması planlanan hizmetler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrası bilgiler veren Emet AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, ilçe teşkilatı olarak her zaman Kütahya’ya hizmet için çalışan milletvekillerini makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduklarını söyledi.



Ziyaretler sonrası, Emet ilçe teşkilatı olarak tüm milletvekilleri ile toplantıda bir araya geldiklerini söyleyen Yağcıklı, "Toplantıda Emet ilçemizin öncelikli tamamlanması gereken sorunları ile uzun vadede ilçemize yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Halen yapımı devam eden Tavşanlı-Emet yolu ve tüm ön çalışmaları tamamlanan EmetÇavdarhisar yollarının ilçenin kalkınmasında öncelik olduğu konusunda görüşlerimizi bildirdik. Yolların yapılması konusunda büyük çaba sarf eden vekillerimizde yolların, Kütahya için öncelik olduğunu ve en kısa zamanda yapımlarının tamamlanacağının müjdelerini verdiler. Diğer önceliğimiz olan sağlık konusunda da görüşmeler yaptık, müteahhit firmanın iş bırakması ile yapımı duran yeni hastanemiz 9 Mart’ta yeniden ihale edilecek ve en kısa sürede tamamlanacak" dedi.

Emet’e yapılacak yeni çalışmalar hakkında görüşmeler yapmak için Ankara’da milletvekilleri ile bir araya gelen Emet AK Parti teşkilatı, daha sonra kamu kurum ve kuruluşları genel müdürleri ile bir araya geldi.

Heyet, son olarak AK Parti Genel Merkezini ziyaret etti.

Teşkilatlardan sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından kabul edilen heyet, Ataş’a Kütahya kahve fincan takımı hediye etti. (MS-EFE)
Kaynak: İHA