Osmaniye'de 'Spikerlik Ve Program Yapımcılığı' Semineri

Osmaniye'de spikerlik, televizyon ve belgesel yapımcılığı semineri sona erdi.

İletişimciler Derneği tarafından 'TV ve Radyo Çalışanlarının Mesleki Eğitimlerinin Sağlanması' projesi kapsamında düzenlenen seminer sona erdi.

TRT Haber spikeri Fulin Arıkan ve TRT spor spikeri Erdoğan Arıkan tarafından verilen seminere katılanlara öğretmenevinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca yaptığı konuşmada, medya çalışanlarına yönelik projelere önem verdiklerini belirterek, 'Türkiye Gazeteciler Federasyonu merkezinde bir koordinasyon merkezi oluşturduk, 2016 yılında en az 10 ilde bu eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Katılımcıları kutluyorum ve eğitimleri veren Fulin ve Erdoğan Arıkan'a çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Osmaniye İletişimciler Derneği Başkanı Menderes Demir ise, eğitim projesinin Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (DOĞAKA) desteği ile düzenlendiğini belirterek, 'Proje kapsamında seminere 30 televizyon, radyo program yapımcı ve sunucusu katıldı. İnşallah bu konuda başarılı olmuşuzdur. Eğitime yönelik proje çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir' dedi.

Kaynak: AA