Odunpazarı Turizm Danışma Bürosu'nun Misafirlere Hizmeti

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Turizm Danışma Bürosu, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde etkin bir biçimde turizm faaliyetlerine devam ediyor.

Odunpazarı Turizm Danışma Bürosu'nun Misafirlere Hizmeti
Odunpazarı Tarihi Bölgesi’nin gözbebeği konumunda olan Atatürk’ün de konakladığı Yeşil Efendi Konağı’nda hizmet veren turizm ofisi, tarihi bölgede gezilmesi ve görülmesi gereken bütün noktalara ulaşım konusunda birebir hizmet veriyor.

Yapılan açıklamaya göre; 1 Haziran - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında Odunpazarı Belediyesi’ne resmi dilekçeler ile başvurup kayıt altına alınmış toplamda 3 bin misafir Odunpazarı’nın turizm ve rehberlik hizmetinden faydalandı. Kayıt altına alınamayan misafir sayısının kayıt altına alınan misafir sayısının çok üzerinde olduğuna değinen turizm yetkilileri kış aylarında da Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ne talebin fazla olduğunu belirttiler. Türkiye genelinde Odunpazarı Belediyesi’nin projelerini yerinde görmek isteyen diğer il ve ilçe belediyelerine de “turizm proje alanı hizmeti” vererek tecrübelerini ve deneyimlerini paylaşan Turizm Danışma Bürosu, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlere hafta sonları da hizmet veriyor.
Kaynak: İHA