'Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri' İçin Başvurular Başladı

Türk Böbrek Vakfı tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen “Türk Böbrek Vakfı Medya Ödülleri” bu yıl üçüncü kez düzenleniyor.

Türk Böbrek Vakfı’nın çalışma alanları içinde yer alan konularda toplumun bilinçlendirilmesi, farkındalığın arttırılması ve kamu ve özel sağlık kuruluşlarında bu alanda verilen hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlamak üzere düzenlenen ‘Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri’ne sağlık haberleri alanında başvurular başladı.

Son başvuru tarihi 29 Şubat 2016 olan organizasyonda ödüller, 26 Nisan 2016 tarihinde yapılacak tören ile sahiplerini bulacak.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk başkanlığındaki jüri komitesi, Türk Böbrek Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi ve Başhekim Dr. Osman Akalın, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmet Nane, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akıncı, Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Ecder, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Türkmen, Memorial Grup Direktörü Dr. Tarkan Dizdar, Türkiye Organ Nakli Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Organ Nakli Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Cemal Ata Bozoklar, deneyimli televizyoncu Lütfiye Pekcan ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş olarak belirlendı.

Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri” kapsamında; yazılı basın, görsel basın ve internet medyası olmak üzere toplam üç kategori ve haber- araştırma, röportaj, yazı dizisi-konu ve vaka-inceleme alanlarında başvurular kabul edilecek.

1 Şubat 2015 ile 1 Şubat 2016 tarihleri arasında yayınlanan haberleri kapsayacak olan etkinlik ayrıntıları için medyaodulleri@tbv.com.tr adresinden iletişime geçilebiliyor.
Kaynak: İHA