TÜMSİAD Niğde Şubesi'nin Yeni Yönetimi Basına Tanıtıldı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Niğde Şubesi'nin 3. olağan genel kurulunda seçilen yeni yönetimi basına tanıtıldı.

Şube başkanı Gülali Yıldırım, dernek binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, 'yerel değerlerden küresel liderliğe' düsturu ile yola çıktıklarını ve TÜMSİAD’ın Niğde'nin ufkuna bir güneş gibi doğduğunu söyledi.

İş birliği, güç birliği düsturu ile tüm KOBİ’leri bir araya getirmek için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Yıldırım, TÜMSİAD'ın herhangi bir ölçek koymadan, küçük esnaf, büyük esnaf ayrımı yapmadan, tüm KOBİ’leri Türkiye ekonomisine kazandırmayı ilke edinmiş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti.

Yıldırım, yeni yönetim kurulunun da Aslan Gezici, Mahmut Peşin, Zinnur Karan, Melih Özsoy, Mustafa Kılınç, Aydın Önder, Serdar Doğruer, Harun Türkmen, Mehmet Gülez, Ahmet Sevban İnce, Recep Canıtez, Süleyman Eker, Eşref Yavuz, Mehmet Güven, Muharrem Yazgan, Emre Şener, Hayri Aruk, Yılmaz Büyüksaraç, Murat Akpınar, Osman Kılıç'tan oluştuğunu kaydetti.

Kaynak: AA