TEOG Şampiyonları Soma'yı Gururlandırdı

Manisa’nın Soma ilçesinde ilk dönem TEOG sınavında derece yapan üç öğrenci Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş tarafından ödüllendirildi.

TEOG Şampiyonları Soma'yı Gururlandırdı
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavında 120 sorununda tamamını doğru cevaplayarak Soma’nın gururu olan Mustafa Arife Yenice Köylü Ortaokulu öğrencisi Rukiye Süzek, Altıntaş Ortaokulu öğrencisi Melike İnce ve 13 Eylül Gama Ortaokulu öğrencisi Zeynep Bıyıklı’yı Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş makamında ağırladı. Törende Belediye Başkanı Hasan Ergene ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve okul müdürleri de hazır bulundu.

Soma’ya gurur yaşatan öğrencileri tebrik eden Kaymakam Altıntaş, başarılarının sırrını sordu. Öğrenciler ise televizyondan fedakarlık ettiklerini bunun yanısıra aile desteğinin de çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Dersi derste dinledik. Eve gidince de tekrar yaparak bol test çözdük. Sürekli kitap okumanın da başarımızda önemli katkısı oldu."

ALIŞVERİŞ ÇEKİ VE ÇEYREK ALTIN

Öğrencileri tebrik eden Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici başarılarının devamını diledi. Başarılar öğrenciler Kaymakam Ahmet Altıntaş tarafından çeyrek altın, Belediye Başkanı Hasan Ergene tarafından da 150 TL’lik alışveriş çeki ile ödüllendirildi. Ayrıca Kaymakam Ahmet Altıntaş kendi kaleminden olan "Okumanın Gücü" adlı kitabını da öğrencilere hediye etti.
Kaynak: İHA