Başkanlar Bir Sözünü Daha Yerine Getirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçim döneminde verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor. Karesi AVM ve çevresini canlandıracak, bölgede yaşayan vatandaşlara Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gitmeden tedavi imkanı sunacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği, pazartesi günü hizmete açılıyor.

Başkanlar Bir Sözünü Daha Yerine Getirdi
Karesi AVM’yi kentin cazibe merkezi haline getirmek ve hareketlendirmek amacıyla ilk olarak Tapu Kadastro Müdürlüklerini taşıyan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ardından meclis kararıyla Karesi Alışveriş Merkezi’nde yer alan 8 dükkanı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne tahsis etmişti. Tahsis işleminin ardından buraya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği yapılacağı açıklanmıştı. Pazartesi günü hizmete girecek olan Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulunan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği sayesinde civarda yaşayan vatandaşların Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gitmeden tedavi olabileceğini kaydetti.

Tapu Kadastro Müdürlüğü, Karesi Nikah Salonu ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği gibi kurumların Karesi AVM’ye taşındığına dikkat çeken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Karesi AVM’yi hareketlendirmek ve esnafımızın işlerini arttırmak amacıyla bazı kurumları buraya taşıdık. Tapu Kadastro Müdürlüğü bir süre önce Karesi AVM’de hizmet vermeye başladı.

Her gün çok sayıda vatandaşımız Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne işlem yapmak için geliyor. Pazartesi günü ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği burada hizmete girecek" açıklamasında bulundu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği sayesinde civarda yaşayan vatandaşların Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gitmeden tedavi olabileceğini kaydeden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Polikliniğin açılmasıyla birlikte hem oradaki esnafa hem de Salı Pazarı esnafına hareket gelecektir" açıklamasında bulundu.

Başkan Yılmaz’ın verdiği talimatlar neticesinde Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü poliklinikte temizlik çalışması yaparken Fen İşleri Müdürlüğü ise girişe engelli vatandaşlar için araç park yeri yaptı.
Kaynak: İHA