Murat Kekilli, Zeytinburnulu Hayranları İçin Söyledi

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, Zeytinburnu’nda sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendiren Kekilli, dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Anadolu Rock Müzik tarzının başarılı temsilcilerinden Murat Kekilli, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Zeytinburnu Belediyesi’nin organize ettiği konserde sahne alan ünlü sanatçı, birbirinden güzel eserlerini Zeytinburnulu vatandaşlar için seslendirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği konserde davetliler Kekilli’nin şarkılarına eşlik ederek keyifli bir gece yaşadı. Konserin ilerleyen dakikalarına doğru Kekilli’nin söylediği şarkılarla eğlenceli anlar yaşayan davetliler, telefon flaşlarını açarak konser salonunda renkli görüntüler oluşturdu.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alarak, davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kekilli, vatandaşların tüm istek parçalarını seslendirerek yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

“SÜPER BİR KONSERDİ”

Murat Kekilli’nin performansını çok beğendiğini belirten Nurşen Örnek, “Süper bir konserdi. Öncelikle Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın’a bizi böyle güzel sanatçılarımızla buluşturduğu için çok teşekkür ederim. Murat Kekilli de inanılmaz güzel bir performans sergiledi. Hepimiz çok eğlendik" diye konuştu.

“MURAT KEKİLLİ TEMİZ, DÜRÜST BİRİ”

Konserde çok eğlendiğini belirten Haldun Yüksel, “Güzel konserdi. Murat Kekilli çok sevdiğim bir sanatçı. Dürüst, temiz bir çocuk. Sağ olsun başkanımız Murat Aydın, onu bizimle buluşturdu. Çok eğlendim. Bu yaşta gençliğimi yaşattı bize" derken, Zeliha Sevimli ise, “Çok harika bir konserdi. Çok memnun kaldım. CD’mi kaptım. Çok mutluyum. Onu bir daha tekrar tekrar buralarda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA