Psikiyatri Doktoru Büyüköz Görevine Başladı

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesine yeni atanan Psikiyatri Doktoru Derya Büyüköz görevine başladı.

Psikiyatri Doktoru Büyüköz Görevine Başladı
Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesine atanan Psikiyatri Doktoru Derya Büyüköz’ün ilk ve orta öğretimini Ankara’da tamamlayarak 2006 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra mecburi hizmetine Aksaray’ın Eskil ilçesi Çulfa Yaylası Sağlık Ocağında başladı.

Daha sonra 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Psikiyatri bölümünde asistanlık eğitimine başlayarak eş durumu nedeniyle asistanlık eğitimini 2012 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümünde tamamladı. 2012 yılından sonra Ankara Numune Hastanesi ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Dr. Derya Büyüköz’ün evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Selim Kuşağlı konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, “Hastanemizde eksik olan psikiyatri uzmanımız dün itibari ile hastanemizde poliklinik yapmaya başlamıştır. Atanan Psikiyatri Doktoru Derya Büyüköz’ün ilçe halkına sağlık hizmeti vermek için görevi başındadır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA