Minik Öğrencilerden Anlamlı Davranış

Bolu’da Solmaz-Ahmet Baysal Kadriyeana Anaokulu’nda okul öncesi eğitimi alan minik öğrenciler ve okul yönetimi, hayır çarşısına 30 aileye yetecek kadar gıda malzemesi ile çok sayıda kıyafet ve oyuncak yardımında bulundular.

Minik Öğrencilerden Anlamlı Davranış
Solmaz-Ahmet Baysal Kadriyeana Anaokulu’nda okul öncesi eğitimi alan minik öğrencilere erken yaşta yardımlaşma bilincini aşılamayı amaçlayan okul yönetimi, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla okul genelinde sosyal sorumluluk projesi düzenledi.

Öğretmenlerle de iş birliğine giderek Bolu Belediyesi ile irtibata geçen okul yönetimi, her gün yüzlerce kişiye sıcak yemek ikramında bulunan, binlerce kişinin de giyim ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı hayır çarşısına yardımda bulundular.

5 yaş grubu öğrencilerle hayır çarşısında bir araya gelen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, miniklerle sohbet ederek, çikolata armağan etti. Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’nun da eşlik ettiği Yılmaz, minik öğrencileri anlamlı davranışlarından dolayı kutlarken, projenin mimarları Okul Müdürü Hakkı Ademir ile öğretmenlere de teşekkür etti. Minik öğrenciler, daha sonra ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün birimlerini gezdi.
Kaynak: İHA