'Minik Eller Üşümesin' Projesi

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince hayata geçirilen 'Minik Eller Üşümesin' Projesi kapsamında öğrencilerin topladığı kırtasiye ve giyim malzemeleri, anasınıfı öğrencilerine verildi.

Okulun Okul Öncesi Bölümü öğrencileri tarafından başlatılan proje ile öğrenciler, temin ettikleri kırtasiye ve giyim malzemeleri ile oyuncakları Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Okul Müdürü İdris Yolbaş ve Okul-Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz'ın da katılımıyla Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlkokulunun anasınıfı öğrencilerine teslim etti.

Okul Müdürü Yolbaş, törende yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi anasınıfı öğrencilerinin kırtasiye, giyim, oyuncak ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 'Minik Eller Üşümesin' Projesinin başlatıldığını söyledi.

Belirledikleri bazı okullardaki anasınıfı öğrencilerine desteklerinin devam edeceğini belirten Yolbaş, şöyle dedi:

'Öğrencilerimizin yürüttüğü bu proje ile anasınıfı öğrencilerinin bazı ihtiyaçları giderilmiş oluyor. Bugün de bu okulumuzdaki anasınıfı öğrencilerinin ihtiyaçlarını gidermiş olduk. Kampanyaya destek veren Siirt Emniyet Müdürümüz Mustafa Tokyay'a, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.'

Lise öğrencilerinin anasınıfı öğrencileriyle yüz boyama çalışmasını da gerçekleştirdiği etkinlikte, Siirt Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TOPDES) ekipleri de öğrencilerle çeşitli etkinlikler yaparak onlara çeşitli hediye verdi.

Kaynak: AA