Gençler 3.Kez BEGEM'de Buluşacak

Belediye tarafından organize edilen 3. Gençlik Buluşması Kent Parkta yapılacak.

Gençler 3.Kez BEGEM'de Buluşacak
Gençlik Merkezi bünyesinde Müzik, Kokteyl, Tiyatro, Ebru ve Kaligrafi, Sergi,Resim, imza etkinliği ve söyleşi, ödüllü Karaoke Yarışması yer alacak.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek gençlik buluşmasında gençleri davet eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, BEGEM’de amaçlarının gençlerin sosyal ve psikolojik faaliyetlerini arttırmak olduğunu söyledi.



BEGEM hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Begem bizim için çok önemli. Belediye Gençlik Merkezimiz yaklaşık 3 yıldır faaliyettedir. Buradaki amacımız 16-30 yaş arası gençlerimize açtığımız kurslarla onların kişisel gelişimine destek vererek onların her anlamda sosyal olmasını sağlamak. Kütüphanesinin aktif olduğu; satranç, masa tenisi, langırt, bilardo gibi sportif aktivitelerin olduğu çok güzel bir mekân yaptık. Bu mekânımız gençlerin yanlış ortamlarda bulunmasını engelleyerek daha da sosyalleşmesini sağlıyor.”dedi.

İnsanların şehirleri imar ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Hep söylediğim gibi insanlar şehirleri imar eder, şehirlerde insanları imar eder. Begem’de gençliğimizi imar ediyor. Kurslarımızın yanı sıra kulüplerimiz var. Bu kulüpler de sürekli faaliyet içerisindeler. Kulüplere üye olan gençlerimiz o alanda farklı etkinlikler düzenliyor. Ayrıca gençlerimiz Begem’e üye olabiliyorlar. Begem üyeliğinin bir ayrıcalığı var.

Gençlerimizi geleceğe nasıl daha iyi hazırlayabiliriz düşüncesiyle hareket ederek yaptığımız bu merkezimiz çok sayıda gencimize hitap ediyor ve bu da bizleri bir hayli mutlu ediyor. Bu sene gençlik buluşması müzik, Kokteyl, Tiyatro,Ebru ve Kaligrafi, Sergi,Resim, İmza günü ve söyleşi , Ödüllü Karaoke yarışması olacak. Begem3. Gençlik buluşmasına bütün gençleri davet ediyorum.”diye konuştu.

Kaynak: İHA