Dünya Şampiyonlarından Vali Taşyapan'a Ziyaret

IFMA-2016 Gençler Muay Thai Dünya Şampiyonasında birinci olan Kubilay Tarhan ve Yunus Turan, Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Şampiyonlarından Vali Taşyapan'a Ziyaret
Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından 25-30 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tayland’da yapılan IFMA-2016 Gençler Muay Thai Dünya Şampiyonasında, ülkemizi başarıyla temsil ederek dünya şampiyonu olan Kubilay Tarhan ve Yunus Turan, Vali İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde spor yapan ve kendi kategorilerindeki tüm rakiplerini yenerek dünya şampiyonluğu elde eden sporcular Tarhan ve Turan, beraberlerindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile çalıştırıcıları Sinan Ağar’la gerçekleştirdikleri ziyarette, Vali Taşyapan’a dünya şampiyonasına hazırlık dönemi ve turnuvadaki mücadeleleri hakkında bilgiler aktardılar.

Katıldıkları dünya şampiyonasında ay yıldızlı bayrağımızı ilk sırada dalgalandıran başarılı sporcuları ödüllendiren Vali Taşyapan, Tarhan ve Turan’ı tebrik ederek, üstün performanslarını sürdürmelerini istedi. Vali İbrahim Taşyapan, Vanlı sporcuların bir Uzakdoğu sporunda şampiyonluk kazanmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.
Kaynak: İHA