Burhaniye'de Hayırseverler Cami İçin Seferber Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Öğretmenler mahallesinde hayırseverlerin desteği ile yaptırılan cami ibadete açılırken, çevre düzenlemesi de devam ediyor. Caminin yapımına destek olan esnafların yaptırdığı banklarda caminin önüne kondu.

Burhaniye'de Hayırseverler Cami İçin Seferber Oldu
Öğretmenler mahallesinde yaptırılan cami, geçtiğimiz Ramazan ayında açılırken, caminin şadırvanı ve minaresinin yapımı da devam ediyor. Camin hayırseverlerin yardımları ile yapıldığını anlatan Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Halil Sevinç, esnaflar tarafından yaptırılan bankların cami önüne konduğunu söyledi.

Camide geçici imamların namaz kıldırdığını anlatan Muhtar Sevinç, ”Camimizi ibadete açtık. Ancak, çevre düzenlemesi ile şadırvan ve minare yapımı devam ediyor. Hayırsever esnaflarımızın yaptırdıkları bankları cami çevresine koyduk. Hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Camimize imam kadrosu bekliyoruz” dedi.

Devam eden işler için hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini anlatan Cami Yaptırma Derneği Başkanı Mithat Gürcan’da, hayırseverlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA