Bayburt Valisi Ustaoğlu'nun İncelemeleri

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Konursu köyünde incelemelerde bulundu.

İncelemelerine onarımı devam eden Konursu Ulu Cami'den başlayan Vali Ustaoğlu, yapılan çalışmalar hakkında Köy Muhtarı Durkaya Esentürk'ten bilgi aldı.

Ustaoğlu, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Köy sakinlerinin içme suyu hakkındaki şikayetlerini de değerlendiren Ustaoğlu, problemden ilgili kurumların haberdar olduğunu ve çözüm için gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Ustaoğlu, problemin kalıcı çözümü için biraz daha zaman gerektiğini dile getirerek, 'Şu anda terfili sistemle içme suyu sağlanıyor. Bundan dolayı sizlere de pahalıya mal oluyor. Gölet inşaatımızın ihalesi yapıldı. Sorunun kalıcı olarak çözümü için çalışmalarımıza devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Vatandaşların farklı konulardaki taleplerini de değerlendiren Ustaoğlu, Konursu köyünde bulunan PTT şubesiyle ilgili mevcut problemin çözümü için ilgili kurumlarla görüşeceğini de ifade etti.

Vali Ustaoğlu'na ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdülkadir Karabulut ve İl Müftüsü Kemalettin Aksoy eşlik etti.

Kaynak: AA