Başkan Baran, 'Körfez Referanduma Hazır'

AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde omuz omuza yapılacak referanduma hazır haldeyiz” dedi.

Başkan Baran, 'Körfez Referanduma Hazır'
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nı düzenlediği toplantıya katılarak yapılan projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantıda söz alarak zor bir süreçten geçildiğini belirten Başkan Baran, “15 Temmuz’da yapılmak istenen hain darbe girişimini önledik. Şimdi ise aynı güçler ekonomi üzerinden oyunlar oynamaya çalışıyor. Biz şahadeti kendisine şeref bilen bir neslin torunlarıyız. Cennet gibi bir vatanda yaşamanın bedeli ağır oluyor. Ecdadımız bunun bedelini ödemiş. 100 sene önce ülkemizi istila eden zalimler, bugün de ülkemiz üzerinde ekonomik olarak, siyasi baskı oluşturarak aynı işgal planlarını devam ettiriyorlar” dedi.

Başkan Baran, “Dünya lideri Cumhurbaşkanımız önderliğinde, proje ve dava adamı Başbakanımız Binali Yıldırım koordinatörlüğünde omuz omuza referanduma hazırız. Belediyelerimizle teşkilatlarımızla el ve gönül birliği içindeyiz. İçimizde asla sıkıntı olmaz. Hepimiz AK kadrolar içinde yer almanın güzelliğini yaşıyoruz. Hepimiz ‘ülkem için ne yapabilirim’ telaşı içerisindeyiz. Nisan’da yapılacak olan referandum şimdiden hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Genelde büyük, yerelde de muhteşeme projelerin hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Baran, “Halkımıza hepsini anlatacağız. Kapı kapı gezerek hem yaptıklarımızı hem de ülkemiz üzerinde oynanan oyunları onlarla paylaşacağız. Mesela; Hacı Osman mahallesinde büyük yatırımlar yapıyoruz. İlçemize artık bir fakülte geliyor. Hacı Osman mahallesinde yapılacak bu fakültede 4 bin 500 öğrenci eğitim görecek. Ve kısa sürede inşaatı tamamlayarak eğitime başlayacak. Hacı Osman mahallesinden İlimtepe’ye çıkan bir yolumuz var. Burayı duble yol haline getiriyoruz. Genişletme çalışması devam ediyor. Ayrıca İlimtepe için Körfez Devlet Hastanesi’nin üstünden geçecek olan duble yol çalışması daha başlattık. Yaz aylarında ikisinin de asfaltını atmış olacağız inşallah. Ayrıca İlimtepe Kültür Merkezi’nin ihalesini yaptık. Şimdiden hayırlı olsun. 1,5 yıl gibi bir sürede orayı da tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA