Aranan Şahıs Kendisini Kovalayan Polis Aracıyla Çarpıştı

Adıyaman’da, 10 ayrı suç olayına karışarak her yerde aranan şahıs kendisini kovalayan polis aracıyla çarpışması sonucu yakalandı.

Aranan Şahıs Kendisini Kovalayan Polis Aracıyla Çarpıştı
İddiaya göre, gasp, adam yaralama, hırsızlık, cezaevinden firar gibi 10 ayrı suçtan aranan T.B’yi Fatih Mahallesi’nde bir otomobili kullandığı esnada fark eden asayiş şube müdürlüğüne bağlı ekipler şahsı durdurmak istedi. Polisin dur ikazlarına uymayan şahıs Fatih Mahallesi’nde ara sokaklarda kullandığı otomobille kaçmaya başladı.

Polis ekipleriyle şahıs arasında yaşanan kovalamaca Fatih Mahallesi 2216 sokak içerisinde şahsın kullandığı otomobille polis ekip otosunun çarpışmasıyla sona erdi.

Yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası otomobilinden inerek kaçmak isteyen şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek burada sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen T.B., daha sonra Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan kazaya karışan şahsın kullandığı otomobille polis ekip otosu çekiciyle otoparka çekildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA