Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Engellilerle Yemekte Buluştu

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçedeki engellilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Engellilerle Yemekte Buluştu
Her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçedeki engellilerle bir araya gelen Abdülhakim Ayhan bu yıl da geleneği bozmayarak engellilerle yemekte buluştu. Yemek öncesinde bütün masaları gezen Ayhan, engellilerle sohbet ederek, yakından ilgilendi. Başkan Ayhan daha sonra ise kendisinden talepte bulunan engellilere tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Ayhan’a katkılarından ve duyarlılığından dolayı engelliler adına bir plaket verildi.

İlçedeki engeliler adına bir konuşma yapan Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet Efeakdoğan, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a teşekkür ederek, "Öncelikle her yıl bizleri unutmaya başkanımıza teşekkür ederiz. Belediye olarak ulaşabilirlik noktasında engellileri hiç unutmadı ve çalışmalarını buna göre yapılandırdı. Bizler de dernek olarak, kurumlardaki engellilerin önündeki engelleri, yapıları aşmaya ve bu konuda yapılması gerekenler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde engelliler için güzel projelerin hayat geçeceğini şimdiden müjdelemiş olayım" dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, “Öncelikli olarak, bizler aramızdaki engelleri açmalıyız. Akçakale Belediyesi olarak 2009’dan bugüne kadar hep engellileri gözetmeye çalıştık. Onlar için neler yapabiliriz gayretinde olduk. Engelli kardeşlerimiz için önümüzdeki günlerde müjdeli haberi vereceğiz. Ben teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: İHA