AK Parti Adıyaman Kadın Kollarından Öğrencilere Mont Yardımı

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı tarafından maddi durumu zayıf olan ilköğretim öğrencilerine kışlık mont dağıtımı yapıldı.

AK Parti Adıyaman Kadın Kollarından Öğrencilere Mont Yardımı
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı “Sevgi Yolu” Projesi kapsamında Adıyaman’da, bulunan okullarda eğitim gören ve maddi durumu zayıf olduğu tespit edilen 250 öğrenciye mont yardımı yapıldı.

İlk olarak 23 Nisan İlköğretim Okulunda bulunan maddi durumu zayıf olan öğrencilere 38 adet kışlık mont dağıtıldı. Mont dağıtım törenine AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve partililer katıldı.

Dağıtılan kışlık montlarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, “Bizler eğitime ve öğrencilere oldukça önem veriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi daha güzel şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden gelen her türlü çalışmaları yapmaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı mutlu etmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bugün bu okulumuzda 38 adet mont dağıtımı yaptık. Bu birkaç gün içerisinde toplam 250 adet mont dağıtımı gerçekleştirilecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA