Vali Çelik Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Vali Azmi Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Hüseyin Aksoy’dan bilgi aldı.

Vali Çelik Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Eskişehir’e yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Müdür Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın ilimize büyük önem verdiğini söyledi.

Eskişehir’de yaşayan herkesin spor yapmasını sağlamak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını aktaran Müdür Aksoy, spor faaliyetleri düzenlemenin yanı sıra gençlerin boş zamanlarını değerlendirmek için, gençlik merkezince tiyatro, bilgisayar, yabancı dil, el sanatları, model uçak ve çeşitli müzik enstrümanları çalma kursları düzenlediklerini kaydetti.

Gençlerin topluma yararlı bir insan olarak yetiştirilmelerinde sosyal faaliyetlerin önemli olduğuna dikkat çeken Vali Çelik, hareketli olmanın faydalarından bahsederek, vatandaşlarımızı spor yapmaya davet etti. Müdür Aksoy’a verdiği bilgiler için teşekkür eden Vali Çelik, Eskişehir’i canlı ve dinamik bir şehir olarak nitelendirdi.

Daha sonra müdürlük içindeki birimleri gezen Vali Çelik, Müdür Aksoy’a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, kurumdan ayrıldı.
Kaynak: İHA