Şükran Kaya Güven Tazeledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Toplantıda ikinci dönem seçimleri de yapıldı. Kadın Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyelerinin belirlendiği genel kurul sonucunda Kadın Meclisi Başkanlığına, mevcut Başkan Şükran Kaya yeniden seçildi.

Şükran Kaya Güven Tazeledi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurulu, Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu ve konsey üyelerinin katıldığı genel kurul toplantısında, ikinci dönem seçimleri de gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda bir konuşma yapan Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya, görev yaptıkları süre içerisinde imza attıkları etkinliklerle ilgili bilgiler verdi. Konuşmanın ardından Kadın Meclisi’nin yürütme kurulu ve başkanının belirleneceği seçimlere geçildi.

Mevcut Başkan Şükran Kaya’nın yeniden başkan seçildiği genel kurulda yürütme kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: "Asil Yürütme Kurulu: Hülya Toper, Selma Seğmen, Nezihe Aksoy, Nevin Kaleli, Erdem Kutlar, Emel Pişirgen, Güldane Dörtbudak ve Serap Yiğitbaş."

Yedek Yürütme Kurulu ise şöyle: "Nimet Çıtak, Yazgül Gültekin, Neşe Töz, Hanife Lekesiz, Vildan Demiran, Fikriye Duman, Dilek Canik, Selma Yamanol."
Kaynak: İHA