Şehit Er Onur Boztemir, Dualarla Anıldı

Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Sazak kırsalında 7 yıl önce teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Jandarma Er Onur Boztemir, şehadetinin yıl dönümünde memleketi Tut ilçesine bağlı Yaylımlı köyünde dualarla anıldı.

Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Jandarma Er Onur Boztemir'in şehadetinin 7. yıl dönümü dolayısıyla Tut ilçesine bağlı Yaylımlı köyünde, Vali Abdullah Erin, eşi Gülhan Erin, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi'nin de katılımıyla mevlit programı düzenlendi.

Vali Erin'i ve beraberindeki heyeti, köye gelişlerinde Tut Kaymakamı Mehmet Aksu ile şehidin babası Ahmet Boztemir ve köylüler karşıladı.

Öğle namazının ardından Yaylımlı Köyü Camisi'nde düzenlenen mevlit programında, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Şehit Er Boztemir'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Erin, 'Şehit ailelerimiz bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin bizlere en kutsal emanetleridir. Bizlerde bu emanete layıkıyla sahip çıkabilmek adına daima yanlarında olacağız. Kapılarımız şehit yakınlarına ve kahraman gazilerimize sonuna kadar açıktır.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA