Opak Lens SILMOİSTANBUL 2016’da parlıyor

Üçüncü kez kapılarını açan SILMOİSTANBUL 2016’da, en geniş ürün çeşidi ile Türkiye’nin en yaygın kontak lens dağıtım ağına sahip olan OPAK LENS’ in 400 metrekarelik çarpıcı standına Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Opak Lens SILMOİSTANBUL 2016’da parlıyor
Paris’ten sonra İstanbul’u yükselen optik sektörü ticaret hacminin ikinci adresi olarak gösteren ve Orta-Yakın Doğu’nun en büyük optik fuarı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, sektörün tüm grupları tarafından özlemle, büyük bir heyecanla beklenen-desteklenen ilk optik fuarı olan SILMOİSTANBUL Fuarı 8 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.

Üç nesildir optik sektörünün içinde olan Türkiye’nin en büyük kontak lens dağıtım ağına sahip OPAK LENS 9. Salon B1/B2 numaralı standında dikkat çeken başlıklara imza attı:

- İş ve sanat camiasının ünlü isimlerinin katılımıyla; görme engelli çocukların kendine güvenen, çevresi ile uyumlu ve bağımsız bireyler olarak yetişmesi amacıyla kurulan “Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği” ile işbirliği yapılan çalışmalar,

- “Zanaattan Ekonomiye Uzanan Tarih” teması ile kurulması planlanan ilk optik koleksiyon Optik Müze,

- “Gözde Hatıralar”teması ile gerçekleştirecek yarışma,

- “Lens” sektörünün gündemi belirleyen kuruluşu olarak “cam” sektöründeki yatırım ve piyasaya sunulan yeni teknolojiler,