Kaymakamlardan Rektör Kaplan'a Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle farklı illere atanan Amasra Kaymakamı Taner Eser ile Kurucaşile Kaymakamı Selim Çomaklı, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlardan Rektör Kaplan'a Veda Ziyareti
İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile farklı illere ataması yapılan Amasra Kaymakamı Taner Eser ile Kurucaşile Kaymakamı Selim Çomaklı, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Kaplan, Amasra Kaymakamı Eser ile Kurucaşile Kaymakamı Çomaklı’ya gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Rektör Kaplan, “Mutlu ve müreffeh bir ülke umuduyla ülkemizin her köşesinde yapılan çalışmalar çok önemli. Kaymakamlarımız da devletimizin şefkatli elini, vatanımızın her yerinde halkımıza uzatacak kişiler olarak bu görevleri yerine getirmektedir. Bu anlamda Amasra ve Kurucaşile Kaymakamlarımızın yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İçişleri Bakanlığının, Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi ile 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilmiş, Amasra Kaymakamı Taner Eser Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü, Kurucaşile Kaymakamı Selim Çomaklı ise Tunceli Ovacık İlçe Kaymakamı olarak atanmıştı.
Kaynak: İHA