İkametini Taşıyan Öğrenciye Halk Minibüsü 1 Lira

Amasya’nın Suluova ilçesinde ikametgah adresini taşıyan öğrencilere belediye tarafından bir dizi indirimde sağlayacak olan ‘Hemşehri Kart’ verilecek.

İkametini Taşıyan Öğrenciye Halk Minibüsü 1 Lira
Gittiği Suluova Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle buluşan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Siz değerli öğrencilerimize fayda sağlamak amacıyla sosyal belediyecilik anlayışımız gereği ikametini Suluova’ya taşıyan tüm öğrencilerimize ‘Hemşehri Kart’ vermek istiyoruz. Bu kart sayesinde şehir içi halk minibüsleri 1 lira olacak” dedi.

Kısa süre içerisinde hizmete açacakları bir kafede öğrencilere yüzde 20 oranında indirim, yine belediyeye ait Yedikır Sosyal Tesisleri’nin girişlerinin ücretsiz olup kullanılan mangal ve semaverde de yüzde 50 indirim sağlanacağına değinen Başkan Üçok, “Proje kapsamında öğrencilerimize yönelik Yedi Kuğular Kuş Cenneti’nde gerçekleştireceğimiz sosyal aktivite alanlarından istifade edebilecek. Bununla birlikte kültür merkezimiz tamamlandığında gerçekleştireceğimiz sinema günleri de ücretsiz olacak. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Üçok, okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Cengiz Yıldırım’dan da çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Kaynak: İHA