Eski İlçe Başkanı Keleş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden CHP Besni İlçe Başkanı Hüseyin Keleş, CHP Besni İlçe Teşkilatı tarafından ölümünün 1. yılında mezarı başında anıldı.

Eski İlçe Başkanı Keleş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı
Anma törenine Kesmetepe Belde Belediye Başkanı Vakkas Acar, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, partililer, ailesi ve sevenleri katıldı.

Törendekonuşma yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, "Bundan tam 1 yıl önce aramızdan ayılarak ebediyete uğurladığımız başkanımız Hüseyin Keleş’i anmak için toplandık. İnsanın hayatında bazı anları vardır, çok şeyler söylemek ister ama hiçbir şey söyleyemez, düğümlenir kalır.

Başkanımız Hüseyin Keleş hayatı boyunca kendisini ailesine ve çocuklarının eğitimine adamış, örnek iyi bir aile babasıydı. Kendisi hayatı boyunca mücadele verdi. Dürüst bir esnaftı. Doğruluğu, dürüstlüğü ve ilkesi ile taviz vermeyen iyi bir siyaset adamıydı. Kendisi öngörüsü ve ufku açık iyi bir girişimciydi. Yani kısacası dostuna dost, mert ve yürekli bir insandı. Kendisi yaşamı boyunca siyasi ve 1 yıllık İlçe Başkanlığı süresince hep mücadele içinde geçirmiştir. 1 yıllık İlçe Başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetleri hiç kimse inkar edemez.

Başkanımız aramızdan erken ayrıldı. Ama bu demek değildir ki biz onu asla unuttuk. O her zaman kalbimizde ve yüreğimizde. Onu asla unutmayacağız. Ben burada kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Ruhun şad olsun başkanım" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından hayatını kaybeden Hüseyin Keleş için dualar okundu.
Kaynak: İHA