Diyarbakır Travel Turkey 2016'Da

Travel Turkey İzmir 2016 Turizm Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da katıldığı törenle 10’uncu kez kapılarını açtı. Diyarbakır’ında yer aldığı fuarda, Türkiye’nin doğal ve tarihi dokusundan kültürüne, damak tadından sağlık ve güzellikler tanıtılıyor.

Diyarbakır Travel Turkey 2016'Da
Diyarbakır Valiliği koordinesinde, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, TURSAB yetkilileri, turizm işletmeleri ve Diyarbakır otellerinin katıldığı fuara 31 ülkeden 1008 firma ve 63 ülkeden 33 bin 688 kişi katılım sağladı.

Diyarbakır standında davetli ve ziyaretçilere Diyarbakır’ın yöresel tatlarından cevizli sucuk, örgü peyniri, çörek, kadayıf ikram edilirken, kentin tanıtımı adına valilik, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, TURSAB yetkilileri, Turizm İşletmeleri ve Diyarbakır otelleri tarafından hazırlanan tanıtım broşürleri ve materyalleri dağıtıldı.
Kaynak: İHA