''25 Aralık Kurtuluş Kupası'' Yarışları Başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin her sene düzenli olarak Gaziantep’in kurtuluş günü için düzenlediği “25 Aralık Kurtuluş Kupası” yarışmaları başladı.

''25 Aralık Kurtuluş Kupası'' Yarışları Başlıyor
Bisiklet, bocce, dart, dağ bisikleti, yol yarışı, halk yarışı, basketbol gibi bir çok spor alanlarında, “25 Aralık Kurtuluş Kupası” adı altında yarışmalar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu sene de bisiklet, dağ bisikleti, kriteryum yol yarışı, halk bisiklet koşusu, bocce, dart gibi spor alanlarında yarışmalar düzenliyor.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ve 24 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da MTB Dağ bisikleti yarışı Erikçe Kent Ormanı içerisinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilecek.Yine aynı ortaklıkta kriteryum yol yarışı ise 25 Aralık saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi önünden başlayacak. Ayrıca yine Büyükşehir Belediyesi önünden bir de halk bisiklet koşusu yapılacak.

Yarışmalar için başvuruların belediyenin web sitesinden ana sayfadaki güncel etkinlikler bölümünden online başvuru ile yapılabilecek.

Yine “25 Aralık Kurtuluş Kupası” kapsamında ortaokullar arası bocce turnuvası, liseler arası dart turnuvası ise 13/16 Aralık tarihleri arasında Şehit Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirilecek. Bu yarışmaları için başvurular yine Büyükşehir Belediyesi web sitesi güncel etkinlikler bölümünden yapılabilecek.
Kaynak: İHA