Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın'dan Altepe'ye Ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına ikinci kez seçilen Musa Aydın’ı kabul etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın'dan Altepe'ye Ziyaret
Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, güreş sporu ve yapılması gerekenler ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, federasyon başkanlığına ikinci kez seçilen Musa Aydın’ı tebrik etti. Aydın’ın aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı yaptığını, 8 Nisan 2015 seçimlerinde Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına getirildiğini ve bu göreve 13 Kasım tarihinde tekrar seçildiğini kaydeden Altepe, “Arkadaşımız Musa Aydın’ın tek aday olarak tekrar seçilmesi Bursa açısından gurur verici. İnşallah şimdiden sonra 4 yıllık dönemde güreş daha çok gündeme gelecek. Küçük yaştaki çocukları minderde görmek, en büyük temennimiz. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise seçimlerde verdiği destek nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Güreş’in Türk ata sporu ve Türk spor tarihine bakıldığında en çok başarı alınan alan olduğunu vurgulayan Aydın, “13 Kasım’da delegelerin seçimiyle başkanlığa seçilmiş olduk. İnşallah önümüzdeki hedef, Tokyo Olimpiyatlarıdır. Dünyanın en büyük güreş takımıyla bu olimpiyatlara katılmak istiyoruz. 4 yıllık süreç inşallah uzun ve güzel olacak. Olimpiyatlara en iyi şekilde hazırlanıp, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Aydın, seçimlerde verdiği destek nedeniyle güreşi simgeleyen plaket verdi.
Kaynak: İHA