Kayıp Oğullarını Umutla Bekliyorlar

Aksaray’ın Taşpınar beldesinde 2 Aralık Cuma günü kaybolan ve bugüne kadar haber alınamayan 35 yaşındaki zihinsel engelli Ferhat Örün için arama çalışmaları sürerken, baba evinde çaresiz bekleyiş devam ediyor.

Kayıp Oğullarını Umutla Bekliyorlar
Aksaray Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma’dan (UMKE) oluşan yaklaşık 20 kişilik ekip, jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerinin arama çalışmaları şehrin çeşitli bölgelerinde hız kesmeden devam ediyor. Örün’ün baba evinde ise tüm yakınları gelecek haberi bekliyor. Jandarmanın iz takip köpekleri ile yapılan aramalarda, AFAD ekipleri de drone kamera ile havadan görüntü alarak kayıp genci arıyor.

Evinde umutla gelecek bir haber bekleyen anne İsmihan Örün (54) ise oğlunun bir an önce bulunmasını istedi. Ferhat Örün’ün kuzeni Sare Acar (29), “Ferhat Örün Cuma akşamı kayboldu. 4 otobüsüne binerek gitmiş. 5.30 otobüsünü de kaçırmış. Ondan sonra da bir daha haber alınamadı” dedi.

Ferhat Örün’ün babaannesi Döndü Örün (85) ise “Yemeğini yedi çıktı. Binmiş arabaya gitmiş. Biz de bekledik ama bir daha baktık gelmez” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA