Karayazı Belediyesine Yapılan Görevlendirme

Erzurum'un Karayazı İlçe Belediyesine başkan vekili olarak görevlendirilen Karayazı Kaymakamı Aksoy, görevine başladı Aksoy: 'Artık Karayazı'nın karla mücadelesi, çöpünün toplanması, yaz aylarında güzel yatırımların planlanmasıyla anılacağız'.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde görevden uzaklaştırılan DBP'li Belediye Başkanı Mehmet Sait Karabakan'ın yerine belediye başkan vekili olarak görevlendirilen Karayazı Kaymakamı Kamil Aksoy, göreve başladı.

İçişleri Bakanlığınca, Karayazı Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Aksoy, belediyenin hizmet binasını gezmesinin ardından yaptığı konuşmada, herkesin görevine aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

İlerleyen zamanlarda bazı gelişmeler olacağını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

'Biz, sizleri kendimizden ayrı gayrı görmüyoruz. Herkes kendi kadrosunda çalışmak isteyecek ama biz mümkün mertebe kadroyu koruyup, özelinde çalışan arkadaşlarla devam edeceğiz. Artık Karayazı'nın karla mücadelesi, çöpünün toplanması, yaz aylarında güzel yatırımların planlanmasıyla anılacağız. Bu konuda sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Sadece bizim bireysel olarak yapacağımız iş değil. Bu, ekip işi olacak.

Bize güvenin, biz de size güveneceğiz. Yeni bir başlangıç olmasını ümit ediyorum. Elimizden ne geliyorsa ortaya koyacağımızı da bilmenizi istiyorum.'

Aksoy, daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Karayazı Belediye Başkanı Karabakan ile Başkan Yardımcısı Zeynep Han Bingöl, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturmasında gözaltına alınmıştı.
Kaynak: AA