İzmir Medical Park Hastanesi Travel Turkey'de Stant Açacak

İzmir Medical Park Hastanesi, bu yıl 10. kez düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında stant açarak ziyaretçilerini ağırlayacağını bildirdi.

Bu yıl 8-11 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Fuarı, Türkiye’nin ve değişik bölgelerindeki turizm yöneticilerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına ve acenteleri ağırlayacak. Merakla beklenen fuara İzmir Medical Park Hastanesinin de katılacağı belirtildi. Hastanenin, 8-11 Aralık tarihleri arasında bir stant açarak Fuar İzmir B Salonu F405 No’lu stantta konuklarını karşılayacağı bildirildi.

İzmir Medical Park Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Seyhan Kahrıman, sağlıkta kalite önceliğini hizmetlerine yansıtan hastanenin sadece İzmir’e ve Türkiye’ye değil, yabancı hastalarında taleplerine cevap verecek şekilde tasarlandığını söyledi.

Seyhan Kahrıman, “Teknolojik alt yapısının yanında bilgi birikimi ve hekimlik hizmetlerinin bir bütün olduğunu bilerek hareket eden kurumumuz, bugüne kadar dünyanın onlarca ülkesinden yabancı hasta konuk etti. Uluslararası JCI belgesine sahip olan hastanemiz, kalitedeki öncülüğüne her zaman devam edecektir. Sağlık turizminin ülkemize katma değerinin çok yüksek olması bilinciyle sürdürdüğümüz çalışmalarımızda sadece sağlık hizmeti vermenin yanında ülkemiz ve kültürümüzü de tanıtıyoruz” dedi.

Türkiye’nin sağlık turizminden daha fazla pay alması gerekliliğinin altını çizen İletişim ve Pazarlama Müdürü Seyhan Kahrıman, “İzmir, sağlık turizminde öncü bir rol oynamalıdır. Gerek alt yapısı, gerekse çekici tabii güzellikler bu konuda İzmir’i son derece avantajlı kılıyor. Travel Turkey Turizm Fuarının İzmir’de gerçekleşiyor olması çok önemli bir fırsat. Pek çok ülkeden gelen misafirler, bizleri daha yakından tanıma fırsatı yakalayacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA