Giresun'da Yol Denetimi Uygulaması

Giresun Valisi Hasan Karahan, terörle mücadele kapsamında sürdürülen yol denetimleriyle pek çok olayın önlendiğini ve suçluların yakalandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Karahan başkanlığında Kaymakamlar Toplantısının Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Vali Karahan, kış nedeniyle ilgililerden gerekli tedbirleri gözden geçirmelerini istedi.

Karahan, şunları kaydetti:

'Ulaşımda aksamalarla ilgili, karla mücadele konuları ve tedbirlerinin alınmasını, özellikle kaymakam arkadaşlarımıza ve İl Özel İdaremize hatırlatıyoruz. Emniyet ve jandarmamız bu işe her daim hazırlıklı olmalı, kışla ilgili gerekli tedbirleri değerlendirmeli. İnşallah bir aksama olmadan karla mücadeleyi gerçekleştireceğiz.'

Karahan, terörle mücadele kapsamında yol kontrollerinin istenmeyen olayların önlenmesinde de hayatiyet taşıdığına dikkat çekti.

Karahan, 'Bu kontrollerin ciddi ve sıkı tutulması, pek çok istenmeyen olayın önlemesinde ve suçluların yakalanmasında çok etkili oldu. Tabi gerek personel açısından gerek de vatandaşın birkaç yerde kontrol edilmesinin verdiği rahatsızlık ve şikayetler de var. Ama yine de vatandaşımızı canından bezdirmeden, ancak tedbiri de elden bırakmadan bu yol kontrollerine devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA