'Dövizini Bozdurana Matkap Hediye'

Yalova'da bir hırdavat mağazası sahibi bin dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşa matkabı ücretsiz veriyor.

Yalova'daki bir hırdavat mağazası sahibi, en az bin dolar bozdurup makbuzunu getirene matkap hediye ediyor.

Kirazlı Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir hırdavat mağazasının sahibi Mehmet Emin İçin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek olmak ve vatandaşların döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla başlattığı kampanyaya destek verdiğini söyledi.

En az bin dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlara 109 lira değerinde matkap hediye ettiklerini aktaran İçin, şöyle konuştu:

'15 Temmuz'da darbe girişimi başarısız oldu. Şimdi de ekonomiyle ilgili bir darbe yapmak istiyorlar. Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine biz de elimizden geleni yaparak Türk lirasına destek veriyoruz. Bin dolar ve üzerinde dolar bozdurup makbuzunu getirene 109 lira kampanyalı satışını yaptığımız matkabı ücretsiz veriyoruz. Kampanyaya ilgi var. Bu kampanyadan herkes çok memnun.'

Müşterilerden Sabahattin Çan, 2 bin 600 dolarını bozdurup makbuzunu getirdiğini, böylece hem kampanyadan yararlandıklarını hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyduklarını dile getirerek, 'Cumhurbaşkanımızın peşinden gidiyoruz. Ne diyorsa onu yapıyoruz. Bu yüzden 2 bin 600 dolarımı bozdurdum.' dedi.

Bin dolarını bozdurarak matkabını alan Nedim Pehlivan da 'Yastık altıda bin dolarım vardı. Kampanyaya destek vermek için bozdurdum.' diye konuştu.

Kaynak: AA