Darbedilerek Öldürülen Kadının Eşi Gözaltına Alındı

Adana'da darbedildikten sonra sokağa bırakılan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren kadının kocasının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Adana'da darbedilerek sokağa bırakılan ve kaldırıldığı hastanede olaydan bir gün sonra 21 yaşında hayatını kaybeden Şehriban Elmas’ın kocasının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şehriban Elmas'ın hayatını kaybettiği olayla ilgili fail olarak aranan kocası İzzet Elmas ile ailesinden 4 kişiyi yakalamak için 30 adreste baskın yaptı.

Ekipler, yaptıkları aramalar sonucu şüpheli koca ile anne ve babasının da aralarında bulunduğu toplam 5 kişiyi gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Bu arada, Şehriban Elmas'ın, kocası İzzet Elmas'ın İstanbul'a çalışmaya gittiği dönemde komşularına gezmeye ve çarşıya alışverişe gittiği gerekçesiyle kayınpederi ve kayınvalidesi ile tartışma yaşadığı öne sürüldü.

Elmas'ın tehdit edildiği yönündeki şikayeti üzerine kayınpederi ve kayınvalidesine bir ay süreyle gelinlerinin evine yaklaşmama cezası verildiği, Adana'ya dönen İzzet Elmas'ın bu nedenle Şehriban Elmas'ı aralarında çıkan tartışma sonucu darbettiği iddia edildi.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde 5 Aralık'ta vatandaşlar sokakta Şehriban Elmas'ı yerde yaralı halde bulmuş, Elmas kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Bir çocuk annesi Elmas'ın cenazesi, İzmir'den gelen ailesi tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Kaynak: AA