CHP Milletvekilleri Kayseri'de

Kayseri'de CHP milletvekilleri ve Parti Meclis üyelerinin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, parti binasındaki toplantıda, partilerinin uzun zamandır saha çalışması yaptığını, bu kapsamda Kayseri'deki çalışmalara destek vermek amacıyla milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinin Kayseri'ye geldiğini söyledi.

Saha çalışmasının iki gün süreceğini, esnaf, meslek kollarının çalışanları ve temsilcileri ile bir araya geleceklerini belirten Keskin, 'Çalışmalarda amacımız, sorunların yerinde tespit edilmesi, raporlaştırılarak Genel Merkeze iletilmesi ve parti politikalarının direkt halka ifade edilmesidir. Kayseri'nin sorunları çok fazla, bunu esnaf ziyaretlerinde daha net göreceğiz.' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de Kayseri'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki süreçte sık sık gelmeye devam edeceklerini söyledi.

CHP ile FETÖ'yü yan yana göstermeye çalışan kesimlerin olduğuna değinen Tekin, 'Bırakın FETÖ'yle metöyle hiçbir cemaatle fıtratımız uymaz. Biz, itiraz kültüründen gelmişiz. Biz, babamıza itiraz ediyoruz, biz liderimize itiraz ediyoruz, biz nasıl olur da bir kişiye tabi olabiliriz. Onun için bu çamur bizim üzerimizde durmaz.' diye konuştu.

Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve Aydın Uslupehlivan ile Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer de Kayseri'de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA