Bursa'daki Trafik Kazası

Orhangazi'deki trafik kazasında ölen 4 kişinin kimlikleri belirlendi Kazada hayatını kaybedenlerden 3'ünün kardeş olduğu öğrenildi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Bursa-İstanbul karayolu Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi yakınında bir kamyonla çarpışan kamyonette bulunan ve yaşamını yitiren 4 kişinin, bu aracın sürücüsü Mehmet Murat Durdu (34), kardeşleri Ercan (37) ve Mustafa Durdu (33) ile iş arkadaşı Murat Küçükoğlu (31) olduğu belirlendi.

Dış cephe ustaları olan Durdu kardeşler ile Küçükoğlu'nun, Orhangazi'de aldıkları işte çalışmak üzere geçen hafta Gaziantep'ten geldikleri öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren üç kardeşten Ercan Durdu'nun evli ve iki çocuk babası, Murat Küçükoğlu'nun da evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cesetleri, Orhangazi Devlet Hastanesinden alınarak otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayda yaralanan ve sevk edildiği Bursa Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan kamyon sürücüsü Ahmet Ahmetoğlu'nun (53) ise hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.

Bursa-İstanbul karayolu Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi yakınında, Ahmet Ahmetoğlu'nun kullandığı 16 YR 766 plakalı kamyon ile Mehmet Murat Durdu idaresindeki 27 SY 121 plakalı kamyonet çarpışmıştı. Kazada, kamyonette bulunan sürücü ile diğer 3 kişi yaşamını yitirmiş, yaralanan kamyon sürücüsü Ahmetoğlu ise Orhangazi Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevk edilmişti.
Kaynak: AA