Antalya Fenerbahçeliler Derneğinden Sağlık Protokolü

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile Antalya Fenerbahçeliler Derneği arasında sağlık hizmeti protokolü imzalandı.

Antalya Fenerbahçeliler Derneğinden Sağlık Protokolü
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile Antalya Fenerbahçeliler Derneği arasında protokol imzalandı. Hastane Kompleksi Genel Müdürü Oya Ayçetin, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Kurumsal Pazarlama Müdürü Seçil Turhan Çavuşoğlu, Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alican Demirci ve Antalya Fenerbahçeliler Derneği Şube Genel Koordinatörü Aslı İnzi’nin katılımıyla gerçekleşen toplantı, Sağlık Hizmet Sözleşmesi’ne imzaların atılmasıyla son buldu.

Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alican Demirci; “Üyelerimize ve ailelerine daha iyi yaşam koşulları sunmak için birçok kurumla ortak çalışmalar yürütüyoruz. Yine üyelerimiz ve ailelerinin de özel sağlık kuruluşlarından yararlanmaları ve kaliteli sağlık hizmetine ulaşabilmeleri için bu protokolü imzalıyoruz” dedi.



“Onlara hizmet vermekten onur duyacağız”

Hastane Genel Müdürü Oya Ayçetin ise, “Medical Park Antalya Hastane Kompleksi olarak, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma hedefiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Sağlıkta tercih edilen bir marka olmaktan onur duymaktayız ve bunun bilinciyle, her geçen gün daha iyi hizmet ve imkanlar sunabilmek adına gelişmekteyiz. Antalya Fenerbahçeliler Derneği’yle imzalığımız bu protokolle onlara hizmet vermekten gurur duyacağız.”
Kaynak: İHA