Pınar Kalay, 'Dünyanın En Yenilikçi 50 İK Lideri' Arasında

Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay, 'Dünyanın En Yenilikçi 50 İK Teknoloji Lideri' arasında yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalay, insan kaynakları alanında dünyanın en kapsamlı etkinliği olarak bilinen Dünya İK Kongresi'nin (World HRD Congress) Danışma Kurulu tarafından 'Dünyanın En Yenilikçi 50 İK Teknoloji Lideri' arasında gösterildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Talay, dünyanın en yenilikçi 50 İK lideri olarak gösterilmekten mutluluk duyduğunu belirterek, 'Vodafone olarak, geleceği dijitalleşmede görüyor; dijitalleşmenin, yenilikçi ve dönüştürücü gücüyle, geleceğin dünyasında belirleyici olacağına inanıyoruz. Dünya genelinde birey ve kurumların mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin gücüyle dijitalleşmesini hedefliyoruz. Türkiye'nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonumuzun sürdürülebilir olmasında yetenekli iş gücümüzün en önemli etken olduğunu düşünüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Şirketlerinde sadece telekomünikasyon sektöründe örnek gösterilecek bir büyüme başarısını değil, aynı zamanda insan ve liderlik odaklı bir başarı hikayesi yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Kalay, Vodafone Türkiye olarak yenilikçi dijital İK uygulamalarıyla sektörde fark yaratıklarını belirtti.

Kalay'ın da aralarında bulunduğu 'Dünyanın En Yenilikçi 50 İK Teknoloji Lideri' listesi, tüm dünyada İK alanında sıra dışı işler yaparak önemli başarılara imza atan isimlerden oluşuyor. Listede yer alan İK profesyonelleri, stratejik bakış açısı, geçmiş performans, teknolojinin etkin kullanımı, İK'da yenilik, sürdürülebilirlik yeteneği, gelecek planları, dürüstlük ve etik, organizasyon bünyesinde yaratılan İK etkisi gibi kriterler doğrultusunda ayrıntılı bir değerlendirmeye tabi tutularak belirlendi.

Kaynak: AA