Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Destek

Van’da birkaç metrekarelik çiğköfte dükkânı ile ailesini geçindirmeye çalışan Necmi Aşan, dükkanının küçüklüğüne bakmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak verdi ve kampanya başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Destek
Türkiye genelindeki esnafler, farklı kampanyalarla vatandaşlara dövizini bozdurmaya teşvik ederken, Vanlı Nemci Aşan ise dolarını bozdurana yöresel tatları vaat ediyor. Hz. Ömer Camii karşısında bulunan birkaç metrekarelik küçücük çiğköfte dükkânının camına “250 dolar bozdurup makbuzu 05342109676 veya 05412109676 nolu telefonlara whatsapptan gönderen herkese Bahçesaray karakovan balı ile otlu peyniri hediyemiz olacaktır” yazısını yapıştıran Aşan, balını ve peynirini hazırlayarak talihlisini bekliyor.

“Tarafımı belli ettirmek için bunu yaptım”

İHA muhabirine konuşan Aşan, kampanyasını sosyal medya aracılığıyla duyurduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine ben de sosyal medyada Van’ın Bahçesaray balı ve otlu peyniri meşhur olduğu için böyle bir kampanya başlattım. Önce bunu sosyal medyada paylaştım, birçok beğeni ve yorum geldi. Bende bir yazı yazarak dükkânıma astım. Bu kâr amaçlı bir şey değildir. Tarafını belli ettirmektir. Ben de tarafımı belli ettirmek için bunu yaptım. Tüm halkımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

Yaklaşık 2,5 metrekarelik dükkânında çiğköfte ve tatlı satarak 4 kişilik ailesine bakan Necmi Aşan, Türkiye üzerinden oynanmak istenen oyunların farkında olduğunu ve halkın bu oyunları da bozacağına inanıyor.

Aşan, ayrıca müşterilerinin de bu kampanyasından dolayı kendisini tebrik ettiğini ve beklediği talihlinin ise henüz gelmediğini ifade etti.

Kaynak: İHA