MTSO Başkanı Cengiz'den Üyelere 'Dolar' Çağrısı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Fatih Cengiz, dolardaki artışı önlemek amacıyla üyelerine dolarlarını bozmaları çağrısında bulundu.

Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısını anımsatarak, Türkiye'nin her türlü menfaatine vatandaş olarak sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Ülkenin ekonomisini düşünmek zorunda olduklarını vurgulayan Cengiz, 'Ekonomimizi düşünmek zorundayız. Son yıllarda yakalanan istikrarın devam etmesini sağlamak için var gücümüzle çalışmalıyız, mücadele etmeliyiz. Döviz kurundaki artışı engellemek için başlatılan dolar bozdurma kampanyasına herkesin duyarlılık göstermesi gerekir. Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra yurdun dört bir tarafında kampanyalar başlatan esnaflarımızla, iş adamlarımızla gurur duyuyoruz. Son günlerde yakalanan ekonomik istikrarın devam etmesini isteyen vatandaşlarımız da bu kampanyaya destek vererek üzerilerine düşeni yaptılar. Köylüsüyle, esnafıyla, vatandaşıyla, kamu çalışanıyla büyük bir millet olduğumuzu bir kez daha dünyaya göstereceğiz.' ifadelerini kullandı.

Bu arada, Muş Sanayi Sitesi Başkanı Şeref Subaşı da sanayi esnafının döviz bozdurma çağrısına destek verdiğini açıkladı.

Kaynak: AA